dijous, 23 de juliol del 2015

El pastís és tan amunt

Hi havia una vegada un ratolí molt petit i molt trapella que li encantaven els pastissos. Al seu amic, els seus pares avui li havien fet un pastís d'aniversari i va dir perquè no l'agafo i se'n va anar a pensar com s'ho faria. Va tenir una idea, aniré a casa seva i li diré que hi ha un lloc on si compleixes  anys et regalen moltes coses i mentre ell sigui fora me'l emportaré. 
I així va fer-ho, va explicar-li que hi havia aquell lloc i el seu amic va marxar cap allà. El ratolí va mirar si veia el pastís però estava massa amunt i no hi arribava.  
Després el seu amic va tornar molt enfadat i li va dir m'has enganyat, ara ja no vull que vinguis a la festa i ell es va posar molt trist. Llavors el seu amic li va dir va no et posis trist que ja sabia el que volies fer. És perquè aprenguis a ser bo i a demanar les coses. 
I van menjar-se el pastís junts i el ratolí no va tornar a ser dolent mai més. 






3 comentaris:

  1. I van ser feliços i van menja anissos...Ai aquests ratolins trapelles que t'han ajudat a fer un conte ben simpàtic...
    Petonets.

    ResponElimina
  2. Hi havia posat un comentari en aquest conte tan simpàtic, algun ratolí se l'haurà cruspit...Suposo que la Clara és la teva filla oi? Doncs benvinguda a la terra dels blogs!
    Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Perquè té moderació de comentaris :) : Gràcies per comentar-li el blog!

      Elimina